Altıntaşlar Sera firmamızda, modern bir tarım yöntemi olan topraksız tarım kullanılarak üretim yapmaktayız. Bitkilerin ihtiyaç duyduğu besin elementlerini sıvı şeklinde vererek, toprağa olan gereksinimi ortadan kaldırmaktayız. Bu yöntem sayesinde daha kaliteli ve uzun ömürlü ürünler elde etmek mümkün olmaktadır. Geleneksel sera üretiminde kullanılan ilaçlar ve gübreler ise toprakta kalıntı bırakarak, insan ve çevre sağlığı açısından potansiyel tehlikeler oluşturabilmektedir. Bu nedenle topraksız tarım yöntemi, çevre dostu bir seçenek olarak öne çıkmaktadır.

Altıntaşlar Sera olarak otomasyon sistemi olarak Hollanda kökenli Hoogendorn’u tercih etmekteyiz. Üretim sezonu boyunca, alanında uzman ziraat mühendislerimiz tarafından hastalık ve zararlılarla mücadele için kültürel önlemler ve biyolojik mücadele yöntemleri uygulanmaktadır. Bitkilerimizin döllenmesi ise tamamen doğal yöntemlerle gerçekleştirilmekte olup, Bombus arıları kullanılmaktadır. Hormon kullanımına ise seralarımızda kesinlikle yer verilmemektedir.

Altıntaşlar Sera firması olarak, çevre dostu ve sağlıklı üretim prensiplerine bağlı kalarak, müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmayı hedeflemekteyiz.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
× WhatsApp